Den sista elysiumkvällen för året börjar sakta att röra sig mot oss i Göteborgs vintermörker. Vilka säckar kommer att knytas igen och vilka dörrar kommer att öppnas? Göteborgs besläktade har stått inför många nya utmaningar under det nya styret och det är många nya ansikten som anlänt till staden och ett och annat som även försvunnit. Nya allianser har formats och beslut har behövts fattas för Göteborgs besläktade, beslut som ingen levande eller död har velat stå inför. Hur det nya året kommer att se ut i Göteborg kan mycket väl bli utifrån konsekvenserna som sker på årets sista elysiumkväll.


Samtidigt som det förbereds inför julen och det nya året kommer en ny fara allt närmare och närmare de besläktades portar. En fara som Göteborg inte riktigt ställts inför förut. Vad är det de vill? Och hur kommer situationerna som uppstår att hanteras? Här och var viskas det om besläktade som börjat försvinna runtom i Europa. Vilka kommer att finnas kvar i Göteborg när det nya året ringer in?

Plats: Arena 29, Djurgårdsgatan 29, 412 62 Göteborg. Arenan

Närmaste hållplats: Kaptensgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om på galf.se. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!