Tystnad råder efter den tunga dunsen av ett huvud som kapats från sin kropp och med ett obehagligt ljud slagit i golvet, samtidigt som huvan som alldeles nyss dragits över ansiktet på en dödsdömd man snabbt blir röd. Allvarliga ansikten i publiken, chockade, stoiska. Uppvisningen av att Camarillans traditioner inte har upphört att gälla i dess gränsområden möttes av många känslor. Kanske slog den mest märkbart mot Göteborgs nya grannar, Kungsbacka, och deras brujahklan som fortfarande kämpar för att etablera en styrande struktur? Kanske var det riktat emot Göteborgs egna vampyrer som redan lämnat det värsta av kriget bakom sig och åter försjunkit i Camarillans sedvanliga intriger? Kanske var det främst vänt emot ett Europa som dömt Göteborg hårt för hennes upplevda "laglöshet", ett tillstånd av relativt lösa regler som staden vet är nödvändig i deras unika situation? Budskapet var tydligt, oavsett avsedd mottagare: glöm inte traditionerna. Glöm inte vart du är. Glöm inte vad Camarillan är. Glöm inte vart makten ligger. Glöm inte att underkasta dig.

Lajvet växer, och spelet växer till arrangörernas stora glädje. Halvvägs igenom vårterminen kan vi bara konstatera att tiden flyger när man har roligt, och vi ser fram emot ännu en natt under Camarillans skugga med alla våra lajvare! Är du nyfiken på att testa? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag från kl. 15:00 för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna! Leta efter bordet med den vita kaninen.

Lajvets plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg.

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om på galf.se. Kontakta en spelledare om du inte inte kan komma på lajvfikat för boka en tid. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.

OBS! - Alla höstens DRC-tillfällen står nu med på vår kalender på hemsidan galf.se, men håll ett öga öppet eftersom förändringar kan ske vad gäller t.ex. lokal.