Göteborg växer, frodas och verkar stabiliserats allt mer. Styret har äntligen utökats med en regelrätt lagman, en härdad krigare som trots hennes meriter också är ifrågasatt. Inte så konstigt med tanke på hennes nya maktställning och ansvar. Med det nya inflödet av besläktade så börjar nya fraktioner växa fram, och rykten går för fullt om hur styret kommer utvecklas härnäst. Göteborg är en stad fyllt av hett blod och starka viljor, och många idéer om vilken kurs som borde sättas. Klan toreador har hävdat sig och klivit fram som en mycket mera framträdande röst den senaste tiden, inte minst efter det strålande mottagandet som deras värdskap av det senast elysiet fick där klanens estetiska finess verkligen kunde skina. Men hur hållbar är denna framåtanda i det långa loppet?

På lördag är DRC tillbaka i sin klassiska lokal på Arena 29. Och glöm inte att du kan besöka oss varje onsdag från Café Hängmattan från kl. 15:00 där vi fikar, umgås och njuter av vårsolen. Välkomna!

Plats: Arena 29, Djurgårdsgatan 29, 414 62 Göteborg

Närmaste hållplats: Stigbergstorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om detta här. Kontakta en spelledare om du inte inte kan komma på lajvfikat för boka en tid. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


OBS! - Alla höstens DRC-tillfällen står nu med på vår kalender på hemsidan galf.se, men håll ett öga öppet eftersom förändringar kan ske vad gäller t.ex. lokal.