Detta är ingen vanlig höst. Detta är hösten som Dead River Company inleder sitt tionde kapitel!13505a0e9528383c6096ea135aefd233.jpg

DRC är ett lajv som har haft toppar och dalar, men utan tvekan fler toppar. DRC har sett så många lavare från flera olika länder komma och gå genom åren och tillsammans har de vävt ihop en unik krönika om en skara vampyrer och en stad som fick bändas ur fingrarna på Sabbaten och sedan, steg för steg, har rest sig, utvecklats, och sett hundratals äventyr, segrar och tragedier.

 Arrangörsgruppen hoppas att detta år kan bli speciellt, och att ni som vill uppleva det med oss kommer ha kul med att lägga till ytterligare trådar i historie-väven och bidra med er egna, unika berättelse. 

Nu har vi laddat upp, vi har haft våra första caféträffar, appat in våra vampyrer och haft en fin workshopdag för att hitta formen. Det enda vi behöver är en plats och en tid. Var uppmärksamma på platsen då vi inte har varit på Templet på länge, och det finns nog ett gäng av er som aldrig varit där. Det blir inte mycket mer centralt, och vi är glada att kunna återvända till en klassisk DRC-lokal!

Innan lajvet börjar så har vi som vanligt en startcirkel 19:45 för att uppmärksamma er på regler, säkerhet, nya spelare och eventuella uttalanden från deltagare, styrelse eller arrangörsgruppen. 

Välkomna!

Dead River Company - Let's get dark, dead and feel the red!

Plats: Tempel Riddare Orden - Riddare Templet Felicia, Storgatan 3, 411 24 Göteborg

Närmaste hållplats: Hagakyrkan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.