🧛‍♂️Hallå allahopa!

1dff2078e27464333ab85a43ad2dcbe1.gif
Nu är det snart dags för dags för Dead River Companys kapitel 10! Första lajvet kommer gå av stapeln den 24/9 kl. 20.00 på Tempel Riddare Orden. Dessförinnan kommer vi starta med caféträffarna från och med nästa vecka, den 14/9. Observera att den caféträffen kommer att ta plats på Café Sirius, medan kommande caféträffar kommer att vara på Frilagret som vanligt. Dessutom kommer vi att nu på lördag, den 10/9, att ha en workshopdag, då vi kommer gå igenom lite olika regler och hur vi i spelledningen tänker att saker och ting fungerar i DRC-världen.
Men, för att få vara med i DRC kapitel 10 behöver just du göra lite saker:

1️⃣ Betala deltagaravgiften på 400kr.
2️⃣ Läs igenom och uppdatera din blurb om du spelar samma karaktär som föregående kapitel, eller om du ska spela en ny karaktär behöver du skicka in en ny blurb och få den godkänd av en spelledare.
3️⃣ Spelar du samma karaktär som föregående kapitel ska denna också få lite xp, för att visa att din karaktär har lärt sig något under året som gått.
4️⃣ När du fått xp, se till att ditt kalkylblad är uppdaterat och stämmer (lättast att gå via Alkiz för detta).
5️⃣ Scener som ska utspelas innan första lajvet måste tas innan första lajvet. Vi vill inte retconna.
6️⃣ Om ni har spelat scener under sommaren och ni vill vara säkra på att detta ska räknas som kanon, ta det med lämplig SL (detta gäller främst större händelser).
 

Om det är något som är oklart eller det är något du funderar eller undrar över så tveka inte att fråga oss i spelledningen (vi har nu officiellt gått av sommarlovet 😉 ).