Lördagens elysiumkväll går i kulturens tecken!tumblr_eade47187886627f4de02bf4448bab29_966fb2b3_540.gif

 Göteborgs besläktade behöver själslig näring, speciellt de mera frånvända och asociala individer som kanske inte får den sortens kultivering till sig naturligt i sin vardag. I syfte att berika även deras tillvaro så kommer natten att bjuda på konst och konversation, och en möjlighet att insupa kunskap från de fränder som är mera bevandrade på evenemang som dessa. Styret uppmuntrar de besläktade som behärskar kulturella salonger att dela fritt av sin erfarenhet till de gäster som är mindre bevandrade.

Göteborg är en domän som utvecklats och som stadigt växer sig från bilden som “bara” en domän på fronten. Efter en turbulent tid reser sig åter primogensrådet med nya medlemmar. Det är ett ungt råd visserligen, men också uppfyllt av ungdomens dådkraft och oräddhet. Göteborg står starkt och utan fruktan!

Plats: Fryshuset, Nedre Kaserngården 5

Närmaste hållplats: Kviberg (med spårvagn), Kvibergsskolan (med buss)

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.