April april!c662ab0e33f7c610001b782c57f0875f

I och med vårsolen så känner vi hur vi mycket sakta börjar komma in i den ljusare delen av året (ignorera köldknäppen, våga vår!). För våra vampyrer inleder detta den sämsta tiden på året med korta nätter, men för bleka lajvare som suttit inne under en pandemi så är det den bästa. Om du är någon som hållit ett öga på våra evenemang men kanske tvekat att höra av dig och prova på så vill vi slå ett slag för att du tar steget nu. Vi vågar påstå att DRC är ett av Sveriges mysigaste vampyrlajv med många individuella plotter blandade med större gemensamma intriger. Räkna med mycket umgänge med andra medlemmar, många möjligheter att bolla idéer och intriger med spelledningen, en gränslös kärlek till hobbyn och ett löpande arbete att vara så trygga och välkomnande som möjligt. DRC lägger stor vikt vid filosofin att trygghet utanför spelet är vad som möjliggör att ge sig i kast med en så mörk spelvärd som DRC är, och vad som kan göra spelet med djupa frågor och skrämmande teman är roligt att utforska, oavsett om du lajvat i flera år eller ska starta med ditt första lajv. Bästa sättet att lära känna oss är att komma på våra caféträffar (detaljer nedan), eller slänga iväg ett mail till arrangörerna. Sen är du igång med att prova på DRC-upplevelsen, och vi tror inte att du kommer bli besviken!

Lördagens lajv kommer hållas på Verket. Välkomna!

Plats: Verket, Lilla Stampgatan 1A, 411 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Ullevi Norra

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.