Midvinternattens köld är hård506036ad0331fa486b8656c85eabddef.jpg
Stjärnorna gnistra och glimma
Snön saknas på taken
Endast vampyren är vaken

Vi har nått sista lajvet för året. Herregud, 2020 har varit en rejäl utmaning för oss alla, men igenom allt så har DRC varit en ljuspunkt. Vi har lyckats hålla igång och hålla kontakten, lärt känna nya vänner och kunnat umgås (digitalt i alla fall) med våra gamla. 2020 har varit ett unikt år, och vi har sagt det förut, men kan bara säga det igen: våra lajvare har imponerat strumporna av oss med sitt engagemang och låtit oss hålla igång våra lajv oavbrutet igenom hela året! Även om den här tiden kommer kännas skönt att lämna bakom sig, så kommer vi därför ändå har många fina minnen med oss inför de utmaningar som 2021 garanterat kommer erbjuda. Men även om året är slut så är lajvkapitlet bara halvfärdigt, och vi har många äventyr kvar att uppleva innan dess!

Arrangörerna för Dead River Company önskar er alla en god helg och ett gott nytt år!

Lajvtillfället utspelar sig helt på Discord, med olika kanaler på lajvservern som utgör “rum” i byggnaden där vampyrerna möts. Spelet sker via röstchatt och kräver en internetuppkoppling samt fungerande datormikrofon. Speciella förhållningsregler för t.ex. hur krafter fungerar, och tekniker för att underlätta spelet ligger på servern. Lajvet pågår i tre timmar från kl. 19:00, och avslutas 22:00.. Efter detta är det fritt för folk som vill att scena utanför lajvtillfället. Som vanligt kommer det hållas en kort trygghetscirkel en kvart innan lajvstart, och avslutas med en till cirkel för att ge alla en möjlighet att kommentera på lajvupplevelsen. För den som inte har tillgång till discordservern så kan detta ordnas via arrangörsgruppen. Maila till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för spelledarkontakt. Även övriga frågor kan riktas dit. 

För dig som är inappad och klar så kan du som vanligt komma till lajvservern när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här.