Dead River Company - Let's get dark and dead and feel the red!

Julen nalkas, en högtid som kan firas på många olika sätt, eller inte alls. Vampyrerna i Göteborg har olika sätt att närma sig högtiden, och det nya året som snart kommer att inledas. För somliga så är allt som sker i människornas värld ett bakgrundsbrus som för länge sedan bleknat undan förutom enskilda utspel som stör de odödas cirklar. För andra så väcks en saknad och längtan, efter sedan länge förlorad familj eller vänner, eller bara efter att kunna känna samma känslor av värme och kärlek som säsongen verkar väcka hos så många människor. För en grupp så väcks en känsla av utanförskap så stark att de kan riskera att få mörka, hämndlystna idéer och ge efter för bestens viskande… För Dead River Company så är detta lajvet det sista för höstterminen, och det känns nästan som en kallsup hur fort halva kapitlet har gått, och hur mycket som har hänt under året. För de av er som lajvat med oss hoppas vi att ni har samlat många fina minnen och haft lika kul som vi arrangörer har haft. Arrangörsgruppen har konsekvent sett hur mycket bra lajvande som skett, och hur spelet mellan alla våra karaktärer har fördjupats och nyanserats. Ni har verkligen imponerat oss den här hösten, och vi kan bara se fram emot mer av samma vara till våren!
Eftersom detta är en säsongsavslutning så påminner vi er om att avsätta lite extra tid efter vi blåst av för att dela ett glas julmust och en pepparkaka med era medlajvare och dela med er av er lajvupplevelse en sista gång innan vi skiljs åt (med undantag för en sista caféträff den 18:e!)

Plats: Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg
Närmaste hållplats: Järntorget
Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om på galf.se. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!