Denna lajvnatt så glider världen över från grå november till väntans tider. Göteborgs vampyrer väntar dock inte på någon utan deras intriger går stadigt framåt. Och staden bär märkena efter deras framfart: polisen är överbelastad och hårt pressad att möta våg efter våg av spektakulära brott; människor försvinner regelbundet utan ett spår, eller dyker upp igen som kalla lik; korruption sprider sig genom olika företag; och mystiska händelser tystas ner med hot eller mutor. Osynliga trådar drar i det mänskliga samhället varje natt, och det är bara ibland de kan anas. Och ändå, går det att säga att våra vampyrer kan leva på ett annat sätt, kan förhålla sig till reglerna för deras existens i periferin annorlunda? Det finns de som försöker bevisa att det går, de som kämpar för att behålla sin mänsklighet trots alla frestelser, och göra det som är “rätt”. Vilken typ av vampyr försöker du att lajva? 

Plats: Tempel Riddare Orden, Storgatan 3, 411 24 Göteborg

Närmaste hållplats: Hagakyrkan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!