Datum och tid: 25/10 - 18:00-20:30

 

Plats: Studiefrämjandets lokaler, Falkgatan 7, 416 67 Göteborg

Inom lajvhobbyn men också runt den så hamnar vi lätt i konflikter. För att driva ett lajv är konflikter ofta både nödvändigt och önskvärt, och kan ge ett underhållande spel. Men när människor umgås tillsammans så uppstår det även lätt riktiga konflikter. Att kunna skilja på de konflikter som är en del av lajvet, och de som är verkliga, samt hur du arbetar med och löser de olika typerna,  är en viktig del av att kunna ha kul tillsammans med andra spelare, både IN och OFF.

I den andra delen av Göteborgs Allmänna Lajvförenings studiecirkel som riktar sig mot lajvhobbyn så kommer cirkelledare Linnéa Börjesson att ta upp hur en kan bygga bra konflikter i lajv, och undvika eller hantera konflikter utanför lajvet. Tillfället kommer fokusera på olika sätt att se på konflikter och hur de kan uppstå, och också hur vi kan skilja på OFF och IN, där konflikter lätt kan sudda linjen mellan de två. Vad är en konflikt? Vad kan den leda till, både positivt och negativt? Hur kan du arbeta utifrån dina egna erfarenheter? Vilka är förutsättningarna för ett bra konfliktspel?

Tillfället kommer erbjuda möjligheten att diskutera olika frågor, och vi kommer också att genomföra praktiska övningar.

Under hösten och vintern kommer en studiecirkel på fem tillfällen att fördjupa sig i olika aspekt av hobbyn (och till viss del föreningslivet som ofta omger hobbyn). Se till att du inte missar något! Tillfällena är gratis och öppna för alla medlemmar av GALF, och att gå på ett av dem förbinder dig inte att gå på flera, men vi hoppas förstås att ni kommer vilja vara med på hela cirkeln.

Anmäl dig via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Välkommen!