Höstmörkret har sänkt sig över Göteborg. Träden har gulnat. Kylan ligger i luften. Den riktiga kylan ligger runt hörnet. Efter en strålande premiärkväll med stadens nya furste så kommer vardagen krypande, med alla de frågor som en vampyr i Göteborg kan tänkas ställas inför. Med flera nyanlända som slutit sig till befolkningen så har nya möjligheter och komplikationer dykt upp. För somliga klaner så har hösten medfört sällsynt dåliga nyheter, medan andra förbereder sig för att ta plats på scenen på en helt ny nivå. Alla har hursomhelst vässat dolkarna för karva ut en del av Göteborg åt sig och sina intressen, och för stunden känns kriget med Sabbaten avlägset. Vad kan gå fel?

Plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. Byggnad 6.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.

-------

Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!