tumblr p9dupgOMTu1qhttpto4 1280Efter att solen gått ner så dröjde sig en slöja av blått ljus kvar i luften och hängde över fälten och skogarna som ett minne av dagen som varit.I skogsbrynet stod fyra bilar, diskret inkörda mellan träden, och överhängda med kamouflagenät för att minska risken för upptäckt, både från motorvägen som kunde skymtas på andra sidan fältet, eller från kringvandrande dödliga. De dammiga bilarna stod tysta och kalla i blåbärsriset och såg övergivna ut när ett knakande ljus hördes inifrån en av dem. Bilen skakade svagt till och sedan slogs bakluckan upp och släppte ut en bredaxlad man med ett yvigt, askgrått hår. Han drog av sig resterna av den grova, svarta liksäck han legat i och körde ner den i luckan innan han stängde den med en smäll. Liknande rörelser började skaka de övriga bilarna. Bakluckor slogs upp. Gruppen var tyst och sammanbiten medan de samlade ihop sig, och sedan letade sig den lilla konvojen av bilar sakta tillbaka till motorvägen. De ville inte. Norrut. E4:an. De ville inte. Linköping, Norrköping. De ville inte. Väg 75. För sent att vända? Stockholm…

Ett nytt DRC-lajv är här! Denna gång är vi på Fängelsets Stora Scen. Packa ner era huggtänder och slängkappor och gör oss sällskap.

Plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. Byggnad 15.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!