Gott nytt år!

Men vad är väl ett nytt år för den som redan har en livstid, eller flera, bakom sig?

På den positiva nivån startar Dead River Company sin efterlängtade vårtermin :) Lajvet har haft sitt vinteruppehåll, men det har inte legat inaktivt. Mellanscener har skett,resor har gjorts, och en av domänens grundare hänger i en livshotande fara. Göteborg måste fråga sig hur många av dess medborgare som är beredda att offra sig för att rädda honom.

Men det är bara en av historierna som håller på att spela ut sig, och för varje karaktär så finns det minst en till. Den här våren kommer att se dem alla röra sig framåt, somliga mot triumf och andra mot tragedi.

Det här kapitlet inviger vi en ny lajvlokal på Frilagret! Den här lokalen fordrar att vi startar en timma tidigare och avslutar en timme tidigare, vilket sammospelarna för lajvet behöver tänka på. Vi kommer därför att ha folk på plats för att börja göra i ordning kl. 17:00 och lajvstarten kommer ske 19:00.

Arrangörerna välkomnar alla tillbaka till en ny härlig lajvtermin, och ser fram emot att spela igenom hela våren med er!

Plats: Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Järntorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 17:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 19:00 och avslutas ca. 12:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!