rabbit 36Du tittade bort bara ett ögonblick och plötsligt inser du att skuggorna har blivit längre. Du rusar mot fönstret, och stirrar ut. Vad hände med ljuset? Var det inte dag för en stund sedan? Vad hände? Var är solen? Mörkret kväver de sista ljusstrimmorna och för ett darrande ögonblick känner du hur världen håller på att lösas upp...

Vilken tur att det finns en sak som aldrig försvinner och det är lajvfika med GALF! Det enda mörker som har tillträde här är låtsasmörkret vi lägger så mycket tid och energi på att skapa och leka med. Förutom trevlig gemenskap, så kommer vi erbjuda i sedvanlig ordning SL-tjänst, välkomna potentiella nya medlemmar och besvara alla frågor mellan himmel och jord om GALF, DRC, och lajv.

Så kom in i ljuset och värmen. Köp en kopp kaffe, och träffa glada lajvare och bli påmind om att oavsett hur trist hösten kan vara, så är den inte utan sina ljuspunkter.

Veckans Caféworkshop: 

Discipliner.

 

Ta er till hållplats Kaptensgatan eller Stigbergstorget. I korsningenDjurgårdsgatan/Karl Johansgatan hittar ni Musikens Hus. I denna byggnad finner ni Café Hängmattan.

:rabbit:LETA EFTER BORDET MED EN VIT KANIN:rabbit2:
Spelledningen är på plats från 15.00-19.00
Varmt välkomna!