I shall not sing a May song.
A May song should be gay.

I'll wait until November
And sing a song of gray.

I'll wait until November
That is the time for me.

I'll go out in the frosty dark
And sing most terribly.

And all the little people
Will stare at me and say,
"That is the Crazy Woman
Who would not sing in May."

Gwendolyn Brooks

Hösten har kommit till Göteborg och efter en guldskimrande första natt på elysiet så är det dags för stadens vampyrer att mötas igen.
Klan malkav har surrat och burrat och viskat bland varandra om att de ska träda ut i på scenen i och med att de ska få hjälpa elysiumväktaren med att arrangera kvällen; ett tillfälle som varje klan kommer få för att kunna visa upp sin bästa sida. Detta har väckt viss oro hos dem som har sett klanens mindre underhållande sidor, men säkerligen är det bara deras egna paranoia som spökar...

Plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. Byggnad 15.
Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat.

Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!