Mörkrets barn, res er från era kryptor och mausoleum och följ oss in i natten för ett nytt kapitel av kampanjlajvet Dead River Company! Efter en sommar som varit lång, regnig  (vi är blekare än någonsin!) och vilsam så är vi äntligen tillbaka och redo att köra igång ett helt år av bloddrypande vampyrintriger med några av Göteborgs mysigaste lajvare, och vi hoppas att så många som möjligt vill göra oss sällskap på resan. Detta kapitel är vi fler än någonsin, och intrigerna har redan börjat bubbla inför lajvpremiären.
Efter en dramatisk sommar för våra vampyrer där kriget mellan Camarilla och Sabbat har blåst upp och tagit flera oväntade vändningar så verkar det som att Camarillans vampyrer just nu har vunnit en stor seger, och har en plötslig möjlighet att bända loss en ansenlig del av Sverige från fiendens monstruösa grepp. För den vanliga vampyren i Göteborg så sker det mesta av denna krigspolitik över deras huvuden, och det är svårt att veta fullt ut vad som pågår, men alla minns anfallet mot dem i början av sommaren, och en del av den trygghet som de byggt upp revs sönder i den stunden. Den stunden förde också med sig tragiska dödsfall, och prinsen av Göteborg har utlyst att denna första kväll tillsammans kommer att innehålla ett fokus på att minnas och att sörja. För de som fruktar en repris av anfallet före sommaren så lovar styret att alla säkerhetsåtgärder som kunnat tas har tagits, och prinsen och seneschalen välkomnar sina undersåtar med öppna armar för att visa att Göteborg kan inte kuvas. Hon står rakryggad och skiner sitt ljus mot fiendens mörker!

Plats: Arena 29, Djurgårdsgatan 29, 414 62 Göteborg (träbyggnaden bakom huvudbyggnaden)

Närmaste hållplats: Stigbergstorget

Tid: Lördag, 23/9. Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!