Allt eftersom året börjar lida mot sitt slut finns det besläktade i Göteborg som kanske kommer ägna lite tid åt reflektion. Kanske kommer någon att undra över hur mycket känslor en annan vampyrs hjärta egentligen kan rymma. Och kanske någon har skäl att begrunda varför deras rättmätiga belöning nekats dem. Tankar kring hur goda avsikter kunde leda så snett, hur lite lojalitet är värt, hur ett nytt svek bränner och varför allt plötsligt blev så komplicerat kan vara lika svåra att hålla på avstånd som vinterkylan. En vampyr någonstans i staden väntar på den slutgiltiga döden, något som ger tillfälle att tänka igenom ett helt liv, och en annan funderar över om hans allierade verkligen är det dem utgett sig för att vara. Vad är ett liv som levs i ensamhet? Vad är en familj? Vem behöver jag döda för att komma ur det här? Och över hela staden, med alla dessa frågor, ligger ett mysterium som växer varje natt: hur mycket vet dem, de dödliga? Det är en fråga där svaret kan innebära att Göteborg, istället för att möta Sabbatens vrede, behöver möta Camarillans. Låt oss hoppas att våra kära vampyrer kan ta sig igenom årets sista, skälvande månader i ett stycke.  

Plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. Byggnad 6.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.
Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv mednågra av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!