Alla helgons dag är en dag för att sörja och högtidlighålla de som lämnat oss. Göteborgs Camarilla har betalat med många liv för varje gata och varje kvarter av deras stad. Somliga har hedrats, medans andra har glömts bort, och ingen kan säga om det finns någon rättvisa bakom vem som fått vad. Gravstenarna har ökat i antal över årens lopp, först under kriget, sedan under stabiliseringsperioden, och nu, slutligen, kommer de att växa fram efter att Camarillans rättvisa sakta börjar ta form, och ordning ska ersätta kaos. Vad som tidigare var accepterbart i en krigszon drar nu till sig styrets missnöje. Men Göteborgs är också en stad med en toreadorfurste, och sorg är sällan något hon vill dra uppmärksamhet till. I den mörka årstiden vill hon bringa ljus och bjuder därför in alla stadens vampyrer att avnjuta kulturens strålglans i form av konst. Olika verk har samlats ihop och kommer pryda nattens elysium. Natten kommer bli en vernissage för att låta trötta sinnen och trötta hjärtan livas upp.

Plats: Arena 29, Djurgårdsgatan 29, 414 62 Göteborg (träbyggnaden bakom huvudbyggnaden)

Närmaste hållplats: Stigbergstorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv mednågra av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!