Nu är det snart dags för Dead River Company-kampanjen att starta igen! Om du har funderat på att testa så är nu den perfekta tiden att kolla igenom hur du anmäler dig.

 

bc5df3584bca298cb487aebb2c931cb5.jpgFör att ladda ordentligt så kommer arrangörsgruppen även att hålla i en workshopsdag lördagen den 9 september. Den här dagen kommer innehålla workshops om det mesta som vi vet att våra deltagare är nyfikna på att fördjupa sig i. Förutom en grundlig genomgång av krafter, stridssystemet och det alltid så förvirrande men spännande influenssystemet. Utöver detta kommer vi att prata om status i vampyrvärlden, klanerna (historia, kutym, åsikter, etc), relationer i lajv och hur du kan spela ut dem tryggt och givande, vad som är tillåtet och inte i världen, lajvteknik, trygghet och mycket annat. Vi har även några mastigare workshops på gång där allt fokus kommer ligga på improvisation, teaterteknik och smink men dessa kommer fordra lämpliga lokaler, material och tid, så de får vänta en aning. Allt detta gör vi för att våra lajvare ska känna sig fullt förberedda och redo att ta sig ann kapitel elva av kampanjlajlvvet Dead River Company, men inbjudan att vara med och prova några workshops är öppen för den som vill komma på besök. Lås oss bara veta att du vill göra oss sälllskap via ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så vi har en översikt över mängden deltagare. Alla frågor är välkomna, och inga är konstiga eller dumma, så låt oss veta om du har något på hjärtat inför termisstarten, vare sig du är veteran eller ny.

Plats: Workshopdagen kommer att hållas på Verket, Lilla Stampgatan.

Tid: 11:00-17:00

Datum att hålla reda på, förutom workshopsdagen, är första caféträffen (13/9), första influensrundan (14/9), och premiärlajvet (23/9) som kommer hållas på Tempelriddareorden.

Spelledningen är redo, och längtar efter att få träffa er alla igen!


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.