0bc7fc6b6d059caa6d0071082472d907Göteborgs vampyrer ligger lågt. Det finns fiender där ute som jagar jägarna, men deras villebråd är långt ifrån hjälplösa. Från skuggorna så sträcker vampyrerna ut sina långa fingrar, och osynliga trådar drar den mänskliga världen för att göra om staden till en plats full av fällor. I slutändan kommer vampyrerna aningen att vinna, eller förlora. Men de har inte överlevt så här länge enbart med hjälp av turen, eller slumpen.
Det är dags för ett nytt digi-lajv! Arrangörsgruppen har märk att det finns ett intresse, inte bara från lokala lajvare, utan även folk från andra platser i världen som vill passa på att testa den här lajvformen, och det är väldigt roligt. Vi kommer lägga upp en ny lokal på lajvservern i form av en planritning. Ni som varit med är nog vana vid upplägget vid det här laget: olika kanaler på lajvservern på Discord kommer utgöra “rum” i byggnaden där vampyrerna möts. Spelet sker via röstchatt och kräver en internetuppkoppling samt fungerande datormikrofon. Speciella förhållningsregler för t.ex. hur krafter fungerar, och tekniker för att underlätta spelet kommer ligga på servern. Lajvet kommer pågå i tre timmar från kl. 19:00, och avslutas 22:00. Efter detta är det fritt för folk som vill att scena utanför lajvtillfället. Som vanligt kommer det hållas en kort trygghetscirkel en kvart innan lajvstart, och avslutas med en till cirkel för att ge alla en möjlighet att kommentera på lajvupplevelsen. För den som inte har tillgång till discordservern så kan detta ordnas via arrangörsgruppen. Maila till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för arrangörskontakt. Även övriga frågor kan riktas dit. 

För dig som är inappad och klar så kan du som vanligt komma till lajvservern när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här

DRCs fysiska caféträffar är inställda tills vidare vilket är mycket sorgligt men ofrånkomligt för att minska smittorisken. Men det finns alltid umgänge på lajvets och föreningens facebookgrupper, och arrangörerna kommer framöver att hålla sig extra tillgängliga för onlinekontakt på onsdagar mellan 15:00 och 19:00, vår vanliga cafétid.

Arrangemanget genomförs i samarbete med Studiefrämjandet.