För de allra flesta fortsätter jorden att snurra på, så som den alltid har gjort. Vanliga människor, som tar pendeltåget till jobbet, precis som vanligt.
Men för de som vet, så lurar saker i natten. Vampyrer, varulvar, tomtar och troll. Vissa av dem ens utan namn. Och en grupp försöker att hålla balansen mellan alla dessa väsen och varelser.
Post Mortem, med sin undergrupp NOX har uppdagat att det är något i görningen i Göteborg. En person med en dubbelgångare har skådats och underökningen har påbörjats. Men är det den enda dubbelgångaren? Och vem är det i sådana fall? Och varför? Svaret på dessa frågor, och många andra, är upp till medlemmarna att söka svar på. Och förhoppningsvis är du en av de som vill vara med och undersöka saken, i lajvet "Det Som Göms I Snö"

Lajvet följer gruppen Post Mortem Nox, som undersöker övernaturliga händelser i Göteborgstrakten. Lajvformatet är lite annorlunda, och blandar fysiska träffar med onlinerollspel. De tre fysiska träffarna är
3/6
10/6
1/7

För andra året arrangeras alltså Post Mortem: Nox i Göteborg i samarbete med Göteborgs Allmäna LajvFörening, en välkommen återkomst efter förra årets inspirerande lajv.
Anmälan sker till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

För ytterligare info om lajvet, se http://www.ofgoodandevil.se/post-mortem-nox/
Klickar man sig fram där kan man också hitta spännande information om På Gott och Ont-världen, och annats som pågår där.