Vi är här! Sista lajvet för kapitlet har kommit, och vilket lajvår vi har haft! Varje kapitel är unikt och innehåller olika utmaningar och utvecklingar. Det här året har präglats av många personliga plotter, och ett djupare spel mellan karaktärer, något som spelledningen sett positivt på. Stadens politiska och sociala spel har fördjupats och vi har bara sett början på hur komplext och utmanande det kan komma att bli.

Spelledningen hoppas att så många av er som möjligt kommer göra oss sällskap för ett sista neddyk i blodtunnan som är DRC innan vi lägger locket på för sommaren. Kommer det att bli lugnt, eller kommer det dyka upp några sista överraskningar, eller konsekvenser av pågående intriger? Det är trots allt många som skyndar för att hinna med sina sista schackdrag innan sommarlovet. Den som lever får se.  

Detta lajv kommer vi vara på Frilagret, och för dem som vill så kommer det finnas en extra festlig stämning där besläktade uppmuntras att klä upp sig och fira att domänen fortfarande står kvar, och att det snart är dags att säga farväl eftersom många inte kommer umgås under de korta sommarnätterna, utan behöva prioritera det viktigaste, eller resa söderut. Att klä upp sig är inget krav, det kommer inte ha negativa konsekvenser IN-game för de som känner att de inte har råd eller lust, eller inte har den typen av karaktär. Ert spel kommer istället gå ut på att göra narr av “finfolkets” fånigheter. Vi hälsar alla välkomna för avslutandet av kapitel sex av Dead River Company!

Plats: Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Järntorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!