Trots att vårljuset lyser upp de mörkare vrårna i Göteborg, så kan domänens vampyrer ändå känna en kall skugga över sina tankar och hjärtan. De har mycket att tänka på, och många ärenden som kräver deras uppmärksamhet. Det interna strukturen och hovet är under uppbyggnad, och ingen kan påstå att det förekommit ens en kort smekmånad innan de olika personerna på toppen drog upp linjerna för sina egna intressen, och varningar för den som kom för nära. Utöver detta så finns naturligtvis de sedvanliga maktkamperna mellan individer och deras klaner, och det finns även rykten om andra typer av övernaturliga fenomen, eller vad som ser ut som övernaturliga fenomen, som väcker frågetecken. Därtill så finns den ständiga faktorn som människorna i staden utgör, och risken att de får veta den mörka sanningen om vampyrer. Dessutom får den kloka vampyren aldrig glömma att människor har sina egna demoner, och en bör inte underskatta dem. Men kan dessa demoner mäta sig med vampyrens egna mörker, som aldrig är långt borta, och som mer än något annat är det största hotet mot vampyren själv?

Detta lajv är vi på Frilagret igen! Vi kommer även hålla våra vanliga tider.  Vi ser fram att möta er alla där och följa berättelsen om Göteborgs vampyrer ännu en bit på vägen.

Plats: Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Järntorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca.01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!