I det lilla rummet så var den enda ljuskällan en fotogenlampa vars säregna, oljiga doft låg tät i luften. Den döende låg mycket stilla nu, och kunde lätt ge intrycket av att redan ha lämnat denna ömkansvärda sfär bakom sig, men Tjänaren visste att han inte var ensam. Än så länge så fanns hans herre där. Ett litet tag till. Rädsla, sorg och oro snurrade runt i Tjänarens hjärta och gjorde det tungt och mörkt som en sjö om vintern. Hjälplöst kunde han bara sitta där, vänta på ett ord eller ett tecken på att det fanns något han kunde göra för sin herre. Så öppnades plötsligt den döendes ögon lätt, och en blek, kall hand signalerade svagt mot Tjänaren. Denne rätade på ryggen. 

“Ska vi försöka igen?” Hoppet fladdrade upp en sista gång innan det falnade och dog som en utbränd tändsticka när den döende skakade, nästan omärkligt, på huvudet.
“Nog nu.” Rösten var inte mera än en viskning. “Slutet är nära. Det finns en sista sak du måste göra åt mig.”
“Vad som helst!” Tjänaren höll tillbaka tårarna.
“Du måste lämna ett meddelande.”

Plats: Gathenhielmska huset Stigbergstorget 7, 414 63 Göteborg
Närmaste hållplats: Stigbergstorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare viaThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!