I skuggorna av staden Göteborg fortsätter det att ske affärer bakom ryggen på folk, och under månljuset förförs en stackars människa som inte har någon aning om vad som väntar hen. Saker och ting förändras så långsamt, så pass mycket bakom kulisserna att det är få som tycks märka det. Frågan som alla borde ställa sig är vem det egentligen är som drar i trådarna? Är jag på hens sida? Eller är det min värsta fiende? Går jag ens säker i min egen klan? Och hur mycket gör styret egentligen? Kanske finns det en och annan som önskar en revolt, något som de äldre vampyrerna absolut kommer vilja sätta stopp för. Men de yngre vampyrerna, de som dessutom är betydligt fler, kanske lyssnar på förslag med idelt öra. Den olidliga spänningen eskalerar jämt och ständigt och fienderna finns överallt, vissa verkar slumrande, vissa ständigt aktiva. En vis besläktad låter inte paranoian ta över helt, men är ändå tillräckligt misstänksam för att kunna överleva ännu en natt.

Plats: Fängelset Scenen, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. OBS! Byggnad 15 som är vänd ut emot kyrkogården.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!