Göteborgs domän är ett kalejdoskop som ständigt förändras. Den vampyr som för ett litet tag sedan verkade på god väg att lägga en stor del av tumblr o2tfymwp9O1qlq2nho1 500stadens makt under sig kan plötsligt finna att hen har sjunkit lägre än någonsin. En annan vampyr ser sig plötsligt upphöjd från en obetydlig bakgrund till att figurera i de mest känsliga och hemliga diskussioner som pågår i maktens korridorer. I dessa korridorer går för övrigt de diplomatiska linjerna varma: domäner som länge stått i varandras väg finner att de plötsligt har gemensam grund. Nya allierade söks på alla olika ställen, och för de som gräver i varför så kan siluetten av ett hot som kan krossa allt göteborgarna byggt under flera år dyka upp. Den senaste tidens fokus på intern politik och andra Camarillaområden har lett till att somliga har glömt vilka den verkliga fienden är, men fienden har inte glömt Göteborg…

Plats: Arena 29, Djurgårdsgatan 29, 414 62 Göteborg (träbyggnaden bakom huvudbyggnaden)

Närmaste hållplats: Stigbergstorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!