Anmälan till lajvet är öppen och karaktärer godkänns löpande ända fram till lajvstart. Har du inte hört något ifrån SL inom en vecka från att du skickat in din karaktär så skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Anmäl dig i detta formulär.

Fundera över om din karaktär skulle kunna passa in på någon av rollerna som spelledningen söker spelare till (namnen är utbytbara och kort beskrivning följer nedan), eller om du skulle vilja anmäla intresse till en av dem. Mer om hur det går till att söka en av dem hittar du under Vad du kan spela.

  • Brujah: K. Rönn - Ung neonat. Ansvarig för transportnät - vägar, järnvägar, fordon osv. Deltog själv i utkanten av striden och ordnade fram mycket trupper.
  • Gangrel: S. Lundin - Ancillae. Bistod med fotfolk, skulle även hålla koll så att de närmaste varulvsstammarna inte anföll samtidigt som striden skulle stå. Deltog själv i striden och var ledare för en trupp.
  • Malkav: L. Caldani - Gammal neonat. Ansvarade för avledande manövrar, kommunikation och resursansamlande inför striden. Arbetade nära med klan Nosferatu.
  • Nosferatu: M. Greinz - Ung ancillae. Nosferatus största insats för vinsten skedde innan striden med insamlande av information och kartläggning. Under striden ansvarade hen för kommunikation och såg till att många stridande kunde förflytta sig oupptäckta genom stora delar av staden för att kunna genomföra överraskningsmoment. Nosferatu stod också med flertalet trupper.
  • Toreador: B. Mikkelsen - Ancillae. Träsnidare och har bland annat utformat en medalj. Resurser, strategi och undsättning för trupper som hamnat i dåliga lägen ansvarade Mikkelsen för. Toreador bistod även med ett litet antal trupper och maskeradstädande insatser.
  • Tremere: E. Samuelsson - Neonat. Varit bosatt i Tremerernas hus i Ronneby under hela kriget och kunde därför komma med regelbundna rapporter. Tremere bistod med ett antal magiska föremål såsom pålar och vapen, skyddsbesvärjelser, ett litet antal soldater och maskeradstäd.
  • Ventrue: F. Tullman - Gammal neonat-ung ancillae. Childe till Henrik Tullman (saknad och antas vara död) som var furste innan staden föll till Sabbaten. F. Tullman var den som planerade och ledde slutstriden och återfanns själv i utkanten av staden under striden. Klan Ventrue bidrog med resurser, ett fåtal trupper och kommandocentral.

När din karaktär godkänts ska du också skicka in din betalning för lajvet:
150:-

Bankgiro: 5107-4052

Swish: 123 154 25 54

Kom ihåg att märka betalningen med “Carpe Noctem+Namn”

Observera att din karaktär och medverkan på lajvet inte är helt godkänd innan betalning inkommit.