a1dd107b18b4d76643e2b7c3eeeb7bd3Det känns fortfarande overkligt att lajva fysiskt och kunna se ansiktsuttryck igen, men spelet visar inga tecken på att halta, utan snarare bli allt hetare. Förra elysiet gick stadens styre ut och bekräftade att en av stadens ancillor tillika primogen mött bödelns svärd då han utgjorde ett hot mot domänen. Detta är första gången något sådant skett och det efterföljande maktvakuumet kommer ha stora effekter på den politiska scenen. Ännu en klan står plötsligt utan primogen, och ett glest primogenråd är ett råd som också riskerar att förlora sin kollektiva förhandlingskraft. Styret behöver även försäkra sig om att den klan som precis förlorade sin klanledare inte går med hämnd i tankarna. Göteborg darrar i grundvalarna, och det är ännu oklart om hon kommer att komma ut starkare eller svagare på den andra sidan.

Denna gång kommer våra vampyrer att mötas i en ny lokal! DRC har inlett samarbete med Fryshuset och deras lokaler står till vårt förfogande för lajvnatten. 

Kom ihåg att vaccinkrav gäller för att delta, och om du känner sjukdomssymptom så ska du stanna hemma. 

Övriga regler är:

  • Ingen allmän mat eller dryck får finnas i lokalen. Detta inkluderar blåbärssoppa.Vill du ha med dig för egen del är det helt ok.
  • Inget allmänt smink kommer finnas.
  • Handsprit kommer finnas i OFF-utrymmet. 
  • Information om hur du undviker smitta, och saker att tänka på kommer finnas i lokalen.
  • Maxantalet deltagare är 50 personer. 

Plats: Fryshuset, Nedre Kaserngården 5

Närmaste hållplats: Kviberg (med spårvagn), Kvibergsskolan (med buss)

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.