Print
Category: Aktuellt
Hits: 1337

Helvetesveckan. 

Varje år i mars så kommer denna tid då Sabbaten, Camarillans eviga fiende, tar sin blodtörst och sin vildsinthet till en ny nivå. För den som känner Sabbaten mer ingående vet att veckan är en tidpunkt för en av deras riter som utövas av hela sekten i alla städer som sekten kontrollerar, och de fylls även på av kringvandrande pack. “De dödas festival” har som syfte att fira den vampyriska existensen, och att tillfredsställa alla bestens drifter. Rivaliteter sätts åt sidan, och sektens vampyrer firar tillsammans utan att ta stor hänsyn till att hålla det hela dolt. Veckan slutar alltid med ett antal människor döda eller spårlöst försvunna. Även om den mänskliga världen inte känner exakt vad som händer eller den större kontexten så håller sig de flesta inne nattetid under denna tid, vare sig det är medvetet eller ej. Det enda Camarillan kan göra är att försöka förhindra att kaoset ska sprida sig till deras egna domäner. Göteborgs vampyrer kommer förhoppningsvis inte att behöva tampas med allt detta, men det skadar aldrig att vara förberedd på det värsta. En naiv vampyr klarar sig sällan länge i nattlandskapet.

Plats: Verket, Lilla Stampgatan 1A, 411 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Ullevi Norra

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!