Versa Est In Sanginum förkortas till VEIN

“Denna  pånyttfödda Anarkrörelse har tagit ett stort steg för deras revolt. Det är den starkaste fraktionen i Gothia nu. Anarkerna har en passionerad låga i sina själar.

Kommer elden kanske sätta Norden i brand? ”

- Idun auf Huldra, Kiasyd, Sabbathistoriker.

 

Året är 1998, augusti månad. Det är ett nytt år i en modern tid. En ny sekt har börjat komma till Europa – Anarkrörelsen.

Århundradet går mot sitt slut och 1996 startade ett krig i Göteborg mellan Sabbaten och Camarilla.  Mellan dessa titaner pressades Anarkerna, men höll sig vid liv tack vare modern teknik och konstant rörlighet. De tog sig nästan oskadda genom kriget medan Sabbaten och Camarillan nästintill hade ihjäl varandra. Efter den sista våroffensiven 1998 har vapenstillestånd infunnit sig.

Ryktet säger att Göteborgs Ärkebiskop har dödats, samt flertal av Sabbatens styrande Kainiter. De har retirerat till Hisingen och går in i en intern konflikt. Samtidigt har Camarillans neonatsoldater under våren blivit starkt decimerade, och endast Furst Strömgård och hans närmaste mannar tycks vara de enda överlevande.

Nu sträcker Fursten ut en fredlig hand till Anarkerna och en tid för fredsavtal inleds. Anarkerna håller en sedvanlig fest för att fira att Camarillan har gett upp och Sabbaten verkar ute ur konflikten. Anarkerna tycks vara de segrande i kriget.

Men till vilket pris? Klan Giovanni försåg Anarkerna med vapen under kriget och nu har de setts till en hel del i Göteborgs hamn. Och har ni hört ryktena om att Setiter skall ha skymtats i skuggorna? Har du skådat Ravnoslägret som rört sig runt Göteborg under sommaren? Vad ska göras med dessa oberoende klaner?

Hur som helst nu ska kakan delas upp! Jaktområden delas ut, allianser skapas eller kanske brytas, debatter hållas, dans och spel! Och i skuggorna lär säkerligen mycket rävspel ske...

Så välkomna alla rebeller och frihetskämpar! Alla som fått nog av Sabbatens religiösa fanatism och avsaknad respekt för människors värde! Alla som kvävts under Elfenbentornets lortiga skor! Kom i solidaritet till Anarkerna, där vi krossar våra bojor tillsammans!