Anmälan till lajvet är öppen och karaktärer godkänns löpande ända fram till lajvstart. Har du inte hört något från SL inom en vecka från att du skickat in din karaktär så  skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eller kontakta någon av oss.

Här anmäler du dig: Anmälan

Precis som till första kapitlet av Carpe Noctem finns det ett litet antal karaktärer som är nödvändiga för att lajvet ska kunna spelas. Dessa ska inte betraktas som Spelledarledda personer (SLP:er), utan är karaktärer som vilka andra - som du som spelare har full kontroll över. Det är dock karaktärer som kommer att behöva driva spelet framåt så du måste vara bekväm med det. På grund av orsaker relaterade till lajvets huvudplot finns det ett par punkter att förhålla sig till med varje karaktär. Är du intresserad av att skicka in en ansökan till en eller flera av dem så ber vi dig därför att först mejla spelledningen och fråga efter dessa punkter. Det är dock av yttersta vikt att du sedan inte sprider dessa punkter till andra spelare - eller för den delen metaspelar på informationen om du inte skulle få rollen.

Till andra kapitlet är dessa sökta roller:

  • Högt uppsatt camarellit (dock inte furste av annan domän), valfri camarillaklan utom Tremere. Ung Ancilla.
  • Ärkebiskop R. Ortiz av Köpenhamn/Malmö, Lasombra. Etablerad Ancilla. 
  • A. Hult, Tremere. Regent av sitt chantry. Äldre Ancilla.

Om du vill spela en av dessa roller ska du (efter att ha mejlat oss och frågat efter dennes bärande punkter) skicka in en text på cirka en A4 till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. där du beskriver karaktärens bakgrund. Sådant som bör inkluderas är bland annat vad karaktären gjort hittills i sitt liv, inställning till den andra sekten, inställning till klan Tremeres nödrop och eventuella vänner och fiender. Bakgrunden ska vara oss tillhanda senast den 26/12, bakgrunderna kommer sedan gå igenom en anonymiseringsprocess och spelledningen kommer att dela ut rollerna tidigt i januari. 

OBS! Alla tre dessa roller kräver att du som spelare är bekväm med att driva spel framåt, både för din egen och andra spelares del.

När din karaktär godkänts ska du också skicka in din betalning för lajvet:

150:-

OBS! Detaljer för betalning kommer 1/1 - 2024