Print
Category: Aktuellt
Hits: 560

Skogen knäppte stilla i natten av kylan. Snön låg över granarna, och även om ljuset sakta återvände för var dag som gick så kröp den kalla luften in under kläder och in under hud och in igenom ben.
På en bergknalle stod en kvinna klädd i tunna, svarta kläder. Hennes linne fladdrade i vinden och hennes svarta, korta hår for framför hennes bleka ansikte. Hon stirrade ut över landskapet täckt av barrträd och omgivet av berg och gjorde en grimas. Detta var det i särklass sämsta uppdraget hon någonsin fått. Hade hon gjort bort sig på något sätt? Hade hon sagt fel sak till fel person? Detta var viktigt hade de sagt, men hon kunde inte se hur inte någon av de andra hade kunnat ordna det. Hon spottade en blodig loska på den vita snön, och medan den röda vätskan sakta frös till en rubin av is gick hon tillbaka till lägret. Vaksamma, gula ögon mellan träden iakttog henne tyst. Hon var medveten om dem, men vare sig hon eller hennes familj skulle låta sig skrämmas. Hon var trots allt utvald, om en skulle tro vad hennes härskare sa.

Plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. Stora scenen.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!