Print
Category: Aktuellt
Hits: 863

y_9a877c91_large.jpgKära vänner, lajvhösten närmar sig med stormsteg! Det är dags att börja boka in lördagar i kalendern, då det första tillfället är om en månad. Närmare bestämt 23e september! Därefter rullar lajven på som vanligt varannan lördag. Vi återkommer inom kort med var höstens lajvtillfällen kommer att hållas.

Nytt för i år är att ALLA måste se över sina blurbar och uppdatera dem. Framförallt är att de förut så kallade valfria frågorna numera är obligatoriska, och ni ska fylla i minst TRE punkter av känslig information (tidigare kallat mörka hemligheter). Detta gäller alla vars karaktärer har varit med ett tag, både åldersmässigt och spelmässigt. Nya lajvare har vi överseende med. Har ni svårt att komma på känslig information om era karaktärer, så ryck tag i oss, så kan vi hjälpa till att bolla med er. Vi kommer även att lägga upp en lista med förslag på olika typer av känslig information.

Samogruppen söker återigen folk som är villiga att ansvara för att lokalen fixas till innan, under och efter lajvet. Den som är intresserad tar kontakt med Alkiz (alkiz[a]galf.se).

Vi ser fram emot ett helt fantastiskt nytt kapitel med Dead River Company!


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!